Ljusnevägen 10

Ljusnevägen 10

Slutpris

575 000 kr


Hede— Härjedalen

Ljusnevägen 10


Slutpris
575 000 kr

Hede— Härjedalen

Rejäl familjevilla i Hede

På en trevlig småhusgata i Hede ligger den här rymliga villan i tre plan. På entréplan och övervåningen finns sex rum, ett badrum och ett stort kök, renoverat för sju år sedan. På källarplan finns ett stort rum som under åren använts som tex festlokal, tränings- och danslokal och extra gästplats när man varit riktigt många. Med andra ord ett användbart rum! Här finns också förrådsutrymmen, en verkstad, tvättstuga med torkrum, WC och matkällare. Man når källaren direkt utifrån om man vill. Tomten är stor och här finns plats för odlingar, hundgård, studsmattor eller kanske en lite fotbollsplan. Möjligheterna är många. Med utgång från kök och vardagsrum når man den stora verandan med tak. På övre plan finns ett oinrett badrum/wc.

Härifrån är det nära till skola, förskolor och butiker. Huset ligger centralt och lugnt på samma gång och en barnfamilj skulle finna sig väl tillrätta här. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
96/90 kvm
Driftkostnad
50 925 kr/år
Tomtarea
1 757 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-11-03

Mäklarhuset Vemdalen

Denna villa på ljusnevägen såldes av oss 2020-11-03. Se alla våra försäljningar i Hede samt även på ljusnevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.