Sonfjällbyn 414

Sonfjällbyn 414

Slutpris

600 000 kr


Hede/Skärsjövålen/Synderkölen— Hede— Härjedalen

Sonfjällbyn 414


Slutpris
600 000 kr

Hede/Skärsjövålen/Synderkölen— Hede— Härjedalen

Stuga i hjärtat av Härjedalen!

Det finns ett härjedalskt uttryck som säger "Här vill man leva, här vill man bo"

När man svänger in på uppfarten här så känner man känslan av att här lever man. Här kommer andetagen djupt ner i magen och det enda som eventuellt kan störa är vindens sus i trädkronorna. Har du någonsin drömt om att bo granne med världens äldsta träd? Sonfjället stoltserar med sina 1278 meter över havet rakt österut från stugan och det här Old Rasmus lever, världens äldsta trädklon. Tänk att du nu har möjlighet att ta en tur till honom innan solen ens har gått upp på morgonen. Ta med dig kaffepannan och några vedträn och dra på dig vandringskängorna eller turskidorna och njuta av fjället en tidig morgon innan alla andra har vaknat. Eller varför inte ta en tältnatt under någon av sommarnätterna när det aldrig blir mörkt?

I den här stugan lever man enkelt med sina 14 kvadrat plus en gäststuga på tomten. El finns men mat lagas och smakar bäst utomhus. Huvudstugan med öppen planlösning med plats för en bäddsoffa, matbord och ett helt nytt trinettkök. Ett litet badrum med mulltoa och dusch. Gäststugan med sovplats, kokplatta och mindre förvaring. Vatten finns från gemensam brunn i området med gott vatten.

I närområdet finns inte bara fantastiska vandringsleder på Sonfjället utan även Skärsjövålen mitt emot bjuder på skoteråkning, dragna skidspår och fiske. Sonfjällsbyn är belägen en kort bilresa till Hede där du finner butiker, restaurang, pizzeria, mack etc. De stora skidorterna Lofsdalen, Vemdalen och Funäsdalen har du drygt en timme till med bil.

Kontakta oss för mer information och boka din visning!


Boarea/biarea
14/9 kvm
Driftkostnad
18 993 kr/år
Tomtarea
1 707 kvm
Rum
1 rum
Såld
2022-05-19

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Sonfjällbyn såldes av oss 2022-05-19. Se alla våra försäljningar i Hede samt även på Sonfjällbyn.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.