Lägdvägen 31

Lägdvägen 31

Slutpris

2 550 000 kr


Lit— Östersund

Lägdvägen 31


Slutpris
2 550 000 kr

Östersund - Lit

Tilltalande och fint renoverad villa i Lit med inglasat uterum , solterrass och överbyggd altan!

Välkommen till denna oas av frid och lycka på Lägdvägen 31 i Lit! Denna renoverade pärla kommer att få ditt hjärta att slå extra snabbt. Med ett öppet och ljust uterum, en altan som bjuder in till härliga sommarkvällar och en solterrass där du kan njuta av solens strålar året runt, kommer du att bli förälskad i denna bostad. På baksidan finner du ett litet skogsparti som ger en känsla av lugn och ro. Ett vidbyggt garage med plats för en bil. På den generösa tomten finns en friggebod och en lekstuga som kommer att göra dina barns ögon tindra av glädje. Inne i bostaden möts du ljus och öppenhet med de generösa utrymmen och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det finns också tre sovrum och två badrum allt detta i ett plan. Här bor du med gångavstånd till byn som erbjuder många faciliteter samt busskommunikationer som tar dig till Östersund. Vintertid har du skoterleder och skidspår ett stenkast bort.


Boarea/biarea
100/54 kvm
Driftkostnad
46 628 kr/år
Tomtarea
1 092 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-09-13

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Lägdvägen såldes av oss 2024-09-13. Se alla våra försäljningar i Lit samt även på Lägdvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.