Åkervägen 17 / Östersund

Villa i Lugnvik med sjöutsikt

Slutpris
3 545 000 kr
Boarea/biarea
115/134 kvm
Driftkostnad
34 890 kr/år
Tomtarea
871 kvm
Rum
4 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Åkervägen såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Åkervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åkervägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga enplansvilla med källare belägen i centrala Lugnvik. Villan har en bra planlösning med fyra sovrum och stort nyrenoverat kök i entréplan med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet har gott om plats till en stor hörnsoffa och här finns en värmande kamin. Utgång till den nybyggda altanen som har utsikt mot sjön. Nyrenoverat badrum med kakel och klinker med stilrena materialval samt gäst-wc på samma plan. I källaren inryms gillestuga/sovrum, gott om förvaringsutrymmen samt tvättstuga.
Vidbyggt garage som nås via källaren med fjärrstyrd port. Fjärrvärme och internet via fiber.

Närhet till dagis, skola och fin gång-/cykelväg in till Östersund längs Storsjöns strand.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lugnvik

Bostadsområdet Lugnvik är beläget ca 4 km norr om Östersund och består av stora bostadsrättsföreningar, lummiga villakvarter och strandnära lägen.

Fritid

Bor ni i Lugnvik finns det alla möjligheter till en aktiv fritid. Här finns belyst motionsspår och preparerade skidspår vintertid. 2018 invigdes Gym 24's träningsanläggning i Lugnvik och vid Storsjöns strand kan ni bada om sommaren eller bara njuta av utsikten.

Utbildning/barnomsorg

Lungvik har tre förskolor, Sjöängens förskola, Förskolan Mjölnargränd samt Junibackens förskola. Lugnviksskolan har klasserna F-9.

Allmän service

I Lungvik finns en välsorterad ICA Nära, bensinstation samt hälsocentral.

Kommunikation

Busslinjerna 6 och 8 trafikerar sträckan Östersund - Lugnvik. Vill ni hellre cykla så finns en fin cykelväg längs vattnet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.