Furutorpsgatan 22 B / Odenslund / Östersund

Välkommen till Furutorpsgatan 22B

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
3 864 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Furutorpsgatan såldes av oss 2017-11-17. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Furutorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Odenslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Furutorpsgatan 22B där stadsdelarna Odenslund och Söder möts i en lugn och uppvuxen miljö med närhet till Katrinelundsparken. Till Östersunds stadskärna är det ett bekvämt promenadavstånd som nås på ca 15 minuter. Den ca 100 m² stora och ljusa 4 rums våningen är under 2015 förädlad och helrenoverad på ett stilrent och smakfullt sätt med äkta känsla rakt igenom. Genomgående ekparkettgolv, nytt toppfräscht kök, påkostat och elegant inrett badrum. Våningen har dubbla balkonger mot fastighetens trädgård där det också ligger en gemensam uteplats med skärmväggar och är utrustat med möbler och grill. Nyrenoverad tvättstuga finns i källarplanet. Motorvärmarplats finns att tillgå.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration