Krondikesvägen 18c / Tegelplan / Östersund

Välplanerad 1:A med stor inglasad balkong.

Slutpris
700 000 kr
Boarea
40.4 kvm
Avgift
2 655 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krondikesvägen såldes av oss 2020-08-07. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Krondikesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tegelplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner ni en välskött bostad i ett lugnt område, som passar toppen som första boende, studentbostad alternativt för dig som söker en övernattningslägenhet.
Då passar den här lägenheten perfekt till dig!
En ljus, välplanerad bostad. 1:A med ett rejält kök, plats för matbord. Badrum med dusch och ljust kaklade väggar. I hall och kök har väggarna målats vita nu till försäljningen. En underbar, rymlig inglasad balkong som gärna bjuder på mysiga stunder från tidig vår till sen höst.
I Brf Törnrosen bor du bekvämt i en välskött förening där både basutbud Kabel Tv och bredband ingår i avgiften . Trivsam gård med grillplats, utemöbler, lusthus och lekplats för alla medlemmar att nyttja.
Även läget är utmärkt med närhet till livsmedelsbutik, konditori, restaurang, Endast 10 minuters promenad till Mitt universitetet och campus området.
Både Lillänge köpcentrum och Östersundsstadskärna har du på ett behagligt gångavstånd med allt du kan tänkas behöva

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tegelplan

Runt Tegelplan finns en mix av villakvarter, flerbostadshus, grönområden och småföretagare. Nära till allt vad staden har att erbjuda, men ändå finns det mesta i närområdet som är lite lugnare än stadskärnan.

Nöje

I området Blå center finns en kvarters restaurang, Ica affär, gym, frisör och ett café m.m.

Fritid

I området Marielund ligger stans travbana och även det populära Storsjöbadet. På Fridgårdsparken i närheten av Parkskolan, finns skateboardramp, frisbeegolfbana, fotbollsplan med mera. Bredvid Storsjöbadet ligger OSD som brukar ha konserter och andra evenemang såsom danskvällar med populära dansband.

Kommunikation

Härifrån går busslinjerna 1, 4 och 8.

Skolor

I området finns fyra kommunala förskolor och två kommunala grundskolor, Parkskolan för årskurs 6 till 9 och Fagervallsskolan till årskurs 5. I närområdet finns även Odenslundsskolan och Körfältskolan med klasserna 1-5. Ca 10 minuter bort ligger Mittuniversitetet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.