Ann Martinsson - mäklare i Östersund

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (81 omdömen)

Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med service. Jag älskar möten med människor och försäljning. Att köpa eller sälja bostad är för de allra flesta kanske livets största affär. Att då få förtroendet att vara en del av det driver mig som mäklare. Du ska känna dig trygg och nöjd, och veta att min strävan alltid är att det ska bli så bra som möjligt och att inget lämnas åt slumpen. Mitt mål är att finna den bästa lösningen för just dig och maximera slutpriset och ge dig en trygg och smidig bostadsaffär. Trygghet, god service, fokus och stort personligt engagemang för Din affär.

Trygghet, god service, fokus och stort personligt engagemang för Din affär.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Ann Martinsson Fastighetsmäklare
Ann Martinsson

Fastighetsmäklare

Kontor: Östersund
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler