Odlingsvägen 3

Odlingsvägen 3

Slutpris

4 500 000 kr


Odensala— Östersund

Odlingsvägen 3


Slutpris
4 500 000 kr

Odensala— Östersund

EFTERTRAKTAT PARHUS I NYSKICK

Nu finns möjligheten att förvärva ett av dessa fantastiska parhus uppfört 2016. Huset är beläget på planerad trädgårdstomt omgiven av häck, planteringar och odlingskragar. Här bor du med härliga sociala utrymmen där större sällskap utan problem både kan laga maten och äta tillsammans. Från nedre plan finns flera utgångar till olika uteplatser för att kunna avnjuta solens alla timmar. Huset inrymmer idag tre sovrum, två badrum, tvättstuga med groventré samt två vardagsrum/allrum. Här finns dock möjligheten att anpassa huset efter familjebehov. På tomten finns även en inredd friggebod/gäststuga som också passar utmärkt som ett extra sovrum, samt en carport med förrådsdel innanför. Så ta nu chansen att bo bekvämt i detta smakfullt inredda parhus i lugnt och lummigt område med närhet till Storsjöns strand. Längs med vattnet finns fina cykel- och promenadstråk som tar dig hela vägen in till stan. Visningar är planerade till mitten av juli. Varmt välkommen att höra av dig för mer information samt intresseanmälan!


Boarea/biarea
146/15 kvm
Driftkostnad
37 179 kr/år
Tomtarea
865 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-08-03

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Odlingsvägen såldes av oss 2022-08-03. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Odlingsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.