Ottfjällsvägen 18

Ottfjällsvägen 18


Torvalla— Östersund

Ottfjällsvägen 18Torvalla— Östersund

Attraktiv 3:a med möjlighet att omvandla till 4:a

Välkommen till Ottfjällsvägen 18 och detta fräscha bostadsrättsradhus fördelat på två plan och med tre rum och kök. Trädgårdsyta med buskar och rabatter finns på både fram- och baksida. Låsbart inglasad uterum finns på baksidan och mysig uteplats på framsidan. På entréplan möts ni av en ljus och rymlig hall, härligt kök med plats för matbord intill fönster, två sovrum med bra ljusinsläpp samt helkaklat badrum med tvättmaskin. I hallen finns även ett förråd med goda förvarings möjligheter. På övervåningen finns idag ett stort vardagsrum men andra rumslösningar är möjliga. Utomhus och nära lägenheten finns ytterligare förråd.

Lägenheten har bra standard och det är bara att flytta in och börja trivas!

Bostaden är belägen i ett barnvänligt och bilfritt område. Inom området finns även samlingslokal, gästrum, bastu, två tvättstugor, cykelförråd med mera.

Mataffär och postombud finns på bekvämt gångavstånd. I närområdet finns även skola och förskola. Bra bussförbindelser till Östersunds centrum.
Ett stenkast från naturen och elljusspåret som sträcker sig till spikbodarna och vidare förbindelsespår till Östersunds skidstadion. Mycket fina cykelvägar finns för att ta sig in till stan.

Varmt välkommen att höra av dig med en intresseanmälan!


Boarea
85 kvm
Avgift
5 117 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-12-19

Mäklarhuset Östersund

Denna radhus på Ottfjällsvägen såldes av oss 2023-12-19. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Ottfjällsvägen.

Boka värdering
Mustafa Cengiz
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad