Stuguvägen 24 / Odenslund / Östersund

Högst upp med dubbla balkonger

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
5 331 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stuguvägen såldes av oss 2019-03-11. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Stuguvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Odenslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga som verkligen känns som hemma - en plats för lugn och ro! Att bo högst upp i huset har många fördelar, inga störande ljud från grannar ovanför, långt över den bullrande trafiken och ett fantastiskt ljus som omfamnar hela lägenheten. Förutom detta har denna bostad dubbla stora balkonger som gör att ni kan njuta av solens strålar alla timmar på dagen utan att behöva lämna hemmet med utsikt över takåsarna över Storsjön och ett fantastiskt charmigt vardagsrum/matsal med fiskbensparkett, eldstad som mysfaktor (beslut om eldning tas på nästa styrelsemöte), högt i tak och ett härligt genomgångsljus rakt genom det stora rummet. Lägenheten är nyligen renoverad med nya fräscha ytskikt i hela lägenheten, kakel/klinker i badrummet och uppfräschat kök. Lägenheten ligger med promenadavstånd in till stadskärnan och med busshållplatser precis intill. Kom på visning och känn efter själva varför just Ni kommer trivas exemplariskt på Stuguvägen 24!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration