Röjan 438 / Röjan / Rätan / Berg

Liten och söt

Slutpris
660 000 kr
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
15 015 kr/år
Totalareal
708 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-01-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Röjan såldes av oss 2019-01-09. Se alla våra försäljningar i Rätan samt även på Röjan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Röjan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Får vi lov att presentera en liten, söt och alldeles lämplig stuga i Röjan! Röjan som ligger endast en mil från Klövsjös skidanläggning och lite drygt två mil från Vemdalsskalet. Här kan man hitta lite mindre stugor med en betydligt lägre prislapp än de du hittar på fjällkanten på skidorterna. Det är precis det som gjort Röjan ganska populärt och fler och fler av fjällturisterna hittar sitt paradis just här.

Stugan erbjuder ett rymligt kök och matrum, vardagsrum med kamin och plats för en rejäl sittgrupp, sovrum och ett badrum med dusch. På det charmiga loftet finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns också plats för antingen fler bäddar eller så kanske man använder utrymmet till förvaring. Kom och titta och avgör själv!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.