Sandnäsvägen 14

Sandnäsvägen 14

Slutpris

645 000 kr


Rätan— Berg

Sandnäsvägen 14


Slutpris
645 000 kr

Rätan— Berg

Sjöutsikt i fina Rätan

Nu säljer vi ett fint hus på Sandnäsvägen i Rätan. Här finns tre sovrum, två badrum med dusch, varav ett med bubbelbadkar och det andra med bastu, ett mycket rymligt allrum med ett vackert trägolv, utsikt över sjön och utgång till altan samt ett stort kök med vedspis och en rejäl matplats. Ett mycket trevligt kök där vi tror att man blir kvar efter middagen, i värmen från vedspisen och pratar till långt in på natten. På fastigheten finns även ett garage. Från Rätan har man endast lite drygt 30 km till Skalets Torg och förstås ännu nämare till Klövsjö skidanläggning. Ett bra pendlingsavstånd om du tänker dig att bo bofast och ett lagomt avstånd även för dig som tänker dig ett fritidshus.

Ta gärna en titt på vår VR-visning och drönarvy för att få en bättre uppfattning om husets interiör och läge.


Boarea
98 kvm
Driftkostnad
35 275 kr/år
Tomtarea
2 252 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-07

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Sandnäsvägen såldes av oss 2019-01-07. Se alla våra försäljningar i Rätan samt även på Sandnäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.