Rundtjärnsvägen 18

Rundtjärnsvägen 18

Slutpris

1 020 000 kr


Storlien— Åre— Nyproduktion

Rundtjärnsvägen 18


Slutpris
1 020 000 kr

Storlien— Åre— Nyproduktion

Välkomna till Storlien! Nyproducerat familjehus om 127kvm på friköpt tomt i magiskt vinterlandskap!

Nyproducerat enfamiljshus på friköpt tomt i Storlien - en fantastiskt plats på fjället i direkt anslutning till liftarna!

Vi har skapat bästa möjliga förutsättningar för detta hus vi bygger i området med vår lokala entreprenör Storlien Bygg AB, som har detaljstuderat området och tagit fram denna husmodell. Välbyggda hus i mycket hög permanentstandard. Tillverkas i byggarens egna anläggning i Jämtland. Energiglasfönster från Svenska fönster. Vi utnyttjar hela områdets fördelar där omgivningen blir en sammanhängande exteriör, med en magisk utsikt och direkt närhet till skidtransporten. Närhet till längdspår och skoterleder.

Vår husmodell, enfamiljshus om ca 127 kvm fördelat på 5 rum, erbjuder ett mångsidigt boende och hög standard. Med denna planlösning så ryms enkelt hela familjen. Huset är utrustat med ett toppmodernt kök från Marbodal modell Form granit och led-spotlights i underskåpen, genomgående vitvaror från Cylinda i rostfritt. Ett härligt allrum för de mysiga kvällarna, efter en dag på fjället kan ni avsluta i värmen framför eldstaden (Braskamin/eldstad ingår). Vacker träpanel på väggar och tak. Helkaklade badrum, platsbyggd bastu med panel och lavar i träslag asp på entrèplan och praktiska sovrum, allt för er komfort och kvalitè. Genuina & tåliga trägolv med genomgående golvvärme i båda plan. Bilen parkerar ni intill huset. Entrédörr med kodlås.

Standard som ingår visas i bifogad PDF "Byggnadsbeskrivning". OBS Bilder och illustrationer på interiörer kan komma skilja sig från originalet.

Storlien är uppbyggd kring turism och friluftsliv - alpin skidåkning, snöskoter, längdskidåkning, jakt, fiske och fjällvandring.
Två kilometer från gränsen till Norge, ca 6 mil från Åre och ca 16 mil från Östersund. Till Östersundsflygplats är det ca 14,5 mil, Trondheims flygplats ca 7,5 mil. Dagliga direkttåg från Stockholm, från Göteborg och Malmö via Stockholm.


Köpprocess projekt Storlien
Steg 1: Köpekontrakt skrivs på tomten (friköpt) mellan köpare och projektbolaget Storlien Bare Mountain AB. Pris tomt: 1 020,000 SEK. Handpenning om 10% skall erläggas inom 7 arbetsdagar.
Steg 2: Entreprenadavtal tecknas med Storlien Bygg AB (som ett villkor för detta tomtköp) Pris entreprenad/hus: 3 630,000 SEK. Totalt tomt och huspris: 4 650,000 SEK.
Samtliga ev tillval görs tillsammans med Storlien Bygg efter kontaktskrivning är genomförd.

Varmt välkomna att kontakta vår mäklare Michael Björkung för visning, 0709-797777 mail: michael.bjorkung@maklarhuset.se


Driftkostnad
18 591 kr/år
Tomtarea
296 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
ÅRE STORLIEN 1:84
Såld
2021-11-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.