Ugglestigen 23

Ugglestigen 23

Slutpris

5 700 000 kr


Visjövalen/Storlien— Storlien— Åre

Ugglestigen 23


Slutpris
5 700 000 kr

Visjövalen/Storlien— Storlien— Åre

Oslagbart läge på Ugglestigen i Storlien!

Vill du ha en fantastisk fjällvilla i oslagbar miljö - då har du kommit rätt. Med finess och känsla har man låtit platsbygga denna villa, som lämpar sig både som permanentboende likväl som fritidsboende. Den totala boendeytan är 175 kvm i 1 1/2 plan med 5 sovrum, walk-in closet, 2 allrum, 2 bad och ett stort och rejält kök med ekluckor och mässingskranar. Badrum med 60x60 golvplattor från Italien och handfat från Italienska Alessi. Infällda spottar i tak och vattenburen golvvärme i hela entréplanet Altan i flera väderstreck ger många härliga soltimmar.
Isolerat och varmbonat skotergarage på ca 25 kvm, som lätt går att göra om till gäststuga.

Storlien är fantastiskt på många sätt. Inte bara för att man är direkt på fjället i sagolik natur, utan också för att det finns något för var och en, sommar som vinter. Antingen väljer du att åka i Storliens fina slalombackar, eller så går du på tur mot någon av fjällstationerna, eller så tar du skotern och beger dig till någon av de intilliggande sjöarna för att prova fiskelyckan. Sommartid upplever du fjället helt annorlunda, med bär- och svampplockning och fina vandringsleder.
Här finns också flera restauranger, affärer mm. Och dessutom tar du dig lätt till Storlien med tåg, om du väljer att lämna bilen hemma.

Välkommen på visning!


Boarea
175 kvm
Driftkostnad
37 344 kr/år
Tomtarea
2 063 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2022-04-26

Mäklarhuset Åre

Denna fritidshus på Ugglestigen såldes av oss 2022-04-26. Se alla våra försäljningar i Storlien samt även på Ugglestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.