Edsåsen / Undersåker / Åre

Stor tomt på södersluttning till salu i vackra Edsåsen!

Slutpris
775 000 kr
Tomtarea
3 004 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
ÅRE EDSÅSEN 4:11
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna tomt på edsåsen såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Undersåker samt även på edsåsen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Edsåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tomt om 3004 kvm med fint läge i Edsåsen, ca 2,6 km från Undersåker. I området finns både fritidshus och permanentboende. Förhandsbesked för nybyggnad av bostadshus och garage finns. Detta beslut innebär att man får bygga ett enbostadshus i två plan med en maximal byggnadsarea om 130 kvm samt garage i ett plan om 80 kvm. Väganslutning är tänkt att ligga i det nordöstra hörnet av fastigheten. Vatten kan anslutas till det kommunala ledningsnätet och enskilt avlopp är en möjlig lösning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.