Sätteråvallen 115 / Ottsjö / Undersåker / Åre

Sätteråvallen - ensam i sitt slag!

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
36 kvm
Driftkostnad
4 804 kr/år
Tomtarea
7 789 kvm
Såld
2020-10-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på sätteråvallen såldes av oss 2020-10-22. Se alla våra försäljningar i Undersåker samt även på sätteråvallen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ottsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Sätteråvallen, en charmig gammal fäbodvall i stillhet. Sommartid är det endast bruset från Sätterån som når dina öron och vintertid, när ån frusit, så ligger vallen i total tystnad. Vallen, om ca 7700 kvadratmeter, ligger i anslutning till skoterleden mot Ottsjö och rymmer tre byggnader. I den äldsta stugan som är uppförd i början på 1900-talet finns sovplatser och en braskamin. Går fint att använda som gäststuga.

2013 uppfördes en ny timmerstuga på ca 36 kvm. Det är numera huvudstugan på vallen där du har ett enkelt kök med spis/ugn samt kylskåp som drivs på gasol. Stugan värms i huvudsak upp via braskamin men det finns även en värmefläkt som drivs av solceller som håller stugan varm även när du inte är på plats. Ytterligare solceller finns som driver ett 12-volts batteri. Stugan har helt öppen planlösning, ett fantastiskt trägolv, vitlaserade timmerväggar och innertak i trä. Flertalet smarta lösningar så som en liten utomhusdiskho finner du direkt i anslutning till entrén.

Tredje huset på vallen, som är uppfört 2015-2020, är ca 40 kvm stort, räknas som ekonomibyggnad och är i två delar. Den ena delen består av ett större förråd för skoter etc och den andra delen har en mulltoalett och handfat, en värmekamin på gasol och en bastu, som förvisso inte har något aggregat ännu, men där skulle man kunna installera ett vedeldat aggregat med vattenbehållare, så har man löst en tvättanordning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.