Lindgrens Väg 27 och 29 / Vemdalen / Härjedalen

Hisnande utsikt och bländande sol!

Utgångspris
1 500 000 kr
Upplåtelseform
Tomt
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse Budgivning

Nu är tomterna på Gräddhyllan byggklara. Gräddhyllan - i söderläge med milsvid utsikt över fjällen - är anlagd av barnbarnet till Nils Petter Lindgren, som satte Vemdalsskalet på kartan och grundade Vemdalsskalets Högfjällshotell 1936. På Gräddhyllan befinner du dig mitt i naturen, har ski-in/ski-out till längdskidspåren, samtidigt som det är möjligt att skida till och från hela skidsystemet. Gräddhyllan ligger 500 meter från afterski på Högfjällshotellet, matvaruaffär med apoteksombud, inrednings- och klädbutiker, gym, läkarstation, restauranger och uteliv. På sommaren har du en armslängds avstånd till cykelstråk, vandringsleder och maratonslingor.

Försäljningen innefattar två tomter som säljs var för sig. Båda ligger i den övre raden av tomter och tillåter 180 kvm byggarea och möjlighet att bygga ett hus med två lägenheter och placeras byggnaderna smart på tomten kan även en Attefallare byggas, med andra ord tre boenden (dvs. med potential att bilda en egen bostadsrättsförening). V/A och el för en lägenhet samt fiberkanalisation till tomtgränsen ingår i köpet och kommer att vara klart hösten 2018.

Berörda tomter:

Vemdalens Kyrkby 56:69, 1148 kvm
Vemdalens Kyrkby 56:70, 1059 kvm

Kartor finns i bildspelet

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 10 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Byggnadssätt
 • Byggrätt, anslutningar mm
  Här får du bygga 180 kvm, varav högst 40 kvm uthus eller garage, högst 2 lgh, högsta byggnadshöjd 5,5 m.
  Planen innehåller ingen bestämmelse avseende antal våningar för bostadshusen. Istället anges högsta byggnadshöjd vilket begränsar antal våningar. Högsta byggnadshöjd är 5,5 respektive 3,5 m för komplementbyggnad.
  Bostadshusen får uppföras med suterrängvåning och vind får inredas.

  Anslutningsavgifter för kommunalt V/A och el för 1 lgh ingår i priset och beräknas vara klart i sin helhet sommaren/hösten 2018.
  Man förbereder även för fiber genom fiberkanalisation till tomtgräns.
Ekonomi
 • Typkod
  210 Småhusenhet, tomtmark
 • Upplåtelseform
  Tomt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Vemdalsskalet

  Vemdalsskalet är ett av resmålen i destinationen Vemdalen, som tillsammans med Björnrike och Klövsjö/Storhogna erbjuder 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass.
  Vemdalsskalet är högt beläget över havet och de snösäkra fjällen erbjuder varierande skidåkning och Vemdalsskalet erbjuder vintertid ett brett spektra av nöjen och god mat. Här finns även skidshop med uthyrning, skidskola, Ica-butik, inredningsbutik, café, gym, naprapat och frisör.

  Den vision man haft om en restaurang, gästservice och skiduthyrning i området kring Skalspasset, har även den blivit verklighet. I närheten av 6-stolsliften Pass-Express ligger Skalets andra centrum där du hittar restaurang, ny gästservice, skiduthyrning och en mindre filial till Concept Store.

  Kring hotellet och barnområdet, fortsätter man utvidga Vemdalsskalets befintliga centrum. När det är färdigt står 8 nya byggnader på plats. Tillsammans kommer de att erbjuda mysiga kvarter med trevliga butiker, serveringar och annan service, vilket ytterligare kommer att förhöja Vemdalsskalets attraktionskraft.

  I Vemdalen finns 50 km preparerade längdspår både för klassisk åkning och skate och 18 mil rösade leder på fjällen som passerar mysiga fikastopp.

  Sommartid erbjuds fjällvandring, bad, cykling, kanot, ridning, jakt, varierat fiske och skogen som bjuder på svamp och bär. Närhet till Sonfjällets nationalpark. För den som tycker om golf, finns det möjlighet att välja mellan en 18-håls parkbana i Hede och en kuperad och utmanande och naturskön 18-hålsbana i Klövsjö.

  Mer info om vad som händer i Vemdalen - alla årstider, besök vemdalen.se
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier