Fjällgården 662

Fjällgården 662

Slutpris

1 500 000 kr


Fjällgården— Vemdalen— Berg

Fjällgården 662


Slutpris
1 500 000 kr

Fjällgården— Vemdalen— Berg

Välskött stuga mellan Vemdalsskalet och Storhogna!

Välkommen till ett vackert beläget fritidshus! Här njuter du gärna av morgonkaffet på uteplatsen och njuter av naturens alla skiftningar. Lugnet är något du slås av när du kommer till Fjällgården 662.

Det kvadratmetersmarta fritidshuset på 45 kvm erbjuder allt du behöver för en mysig vistelse nära naturen. Väldisponerat med ett allrum med en värmande öppen spis, sovrum, kök och badrum med dusch. På fastigheten finns även en fristående gäststuga för plats till gästerna, med öppen spis, ett mindre kök och extra sängplatser. Ytterligare ett hus finns där det finns plats för förvaring och en värmande bastu, perfekt efter en kall höstdag eller en tur i längdspåret.

Omringat av djurliv och vacker natur blir det här en fridfull tillflyktsort för alla naturälskare. Kom och upplev den magiska atmosfären i detta fritidshus, där du kan skapa minnen för livet i detta idylliska och mysiga läge. Det här är ett perfekt läge mellan Storhogna och Vemdalsskalet. Här är äventyren bara utanför dörren, vintertid finns milstal av dragna längdspår i närheten. Cykling, vandring, fiske och golf erbjuds på sommaren. Här finns gott om aktiviteter året om för hela familjen.


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
24 700 kr/år
Tomtarea
1 580 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-01-04

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Fjällgården såldes av oss 2024-01-04. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Fjällgården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.