Dvärgvidestigen 7

Dvärgvidestigen 7

Slutpris

2 800 000 kr


Södra Storhogna— Vemdalen— Berg

Dvärgvidestigen 7


Slutpris
2 800 000 kr

Södra Storhogna— Vemdalen— Berg

Charmig stuga på 59 kvm

Upptäck denna underbara stuga! Byggd 1979 med friliggande tomt och med kommunalt vatten & avlopp. Denna stuga på 59 kvm är perfekt för den som söker en mysig och naturnära tillflyktsort i Södra Storhogna. Stugan på Dvärgvidestigen 7 erbjuder en mysig och avslappnad atmosfär. Hall med både förvaring och värmande golvvärme, perfekt för att torka upp snöiga skor. Den har ett modernt kök, mysiga och bekväma sovrum samt en braskamin för extra värme och mysfaktor. Golvvärme finns förutom i hallen, även i badrummet och alla tre sovrum.

Stugan har en härlig uteplats i söderläge där man kan njuta lite extra. Njut av den vackra naturen och friska luften. Den har tillräckligt med plats för att sitta och koppla av, äta utomhus eller umgås med vänner och familj. Du kan använda den för att grilla eller bara njuta av lugnet och rofylldheten i området. Det är en fantastiska plats att skapa minnen och njuta av din tid utomhus. Den har även en badtunna (hybrid med både el och ved) där du kan njuta av avkoppling och värma sig kalla vinterdagar. Södra Storhogna är känt för fantastiska möjligheter till friluftsliv, som vandring, skidåkning och fiske. Du kommer ha närheten till vandringsleder, skidbackar och andra utomhusaktiviteter. Det är en perfekt plats att utforska och njuta av den vackra naturen som fjällen erbjuder. I Storhogna erbjuder något för alla nivåer av skidåkare, det finns lättare backar för nybörjare och mer utmanande backar för erfarna åkare.

Stugan säljs fullt möblerad förutom några personliga ting.

Låter det intressant? Kontakta oss för visningsbokning.


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
35 860 kr/år
Tomtarea
1 569 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Vemdalen

Denna villa på Dvärgvidestigen såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Dvärgvidestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.