Björnrike Björksoppstigen 10 C / Björnrike / Vemdalen / Härjedalen

Nytt toppenläge!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
3 100 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnrike Björksoppstigen såldes av oss 2018-10-16. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Björksoppstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Allra närmast backen, med ogenerad utsikt över vidderna och Sonfjället ligger denna 5-rumslägenhet. Här finns fyra sovrum med totalt 8 bäddar och två badrum med dusch. Här kan du hålla koll på barnen när de åker i backen själva för första gången, för du ser ända ned till barnområdet och liftarna. När det är dags för paus tar du ett litet skär från pisten och så är du hemma. Föreningen har byggt ett par vindskydd och gjort en grillplats mellan huset och pisten där man kan sitta i marssolen och njuta. Lägenheterna i föreningen är mycket populära för vintergästerna om man skulle vilja hyra ut den och få lite extra intäkter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration