Björnrike Björksoppstigen 10 B / Björnrike / Vemdalen / Härjedalen

Här är det enkelt att leva!

Slutpris
2 990 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
3 100 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnrike Björksoppstigen såldes av oss 2019-03-14. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Björksoppstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenhet i markplan, inga trappor, parkera barnvagnen utanför dörren. Här tar sig både stora och små till och från backen lätt som en plätt. Från den sköna uteplatsen eller föreningens grillplats vid backen kan man sitta i solen och njuta av utsikt och en god utelunch. Lägenheten har 4 sovrum med totalt 8 bäddar, ett rejält allrum och kök och två badrum med dusch, ett av dem även med bastu. Härifrån har du gångavstånd till restaurangerna Björnrikegården, Grizzly Bar & Grill och Björnvallens Sportkök och har du stannat till på en afterski som övergått i middag på Bräjks matbar, lite längre upp i backen, kan du stanna så länge du vill och ta dig ned till din lägenhet på skidor. Ett perfekt läge för ett enkelt skidliv för hela familjen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration