Björnrike Blästervallsvägen 20 I

Björnrike Blästervallsvägen 20 I

Slutpris

3 300 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Blästervallsvägen 20 I


Slutpris
3 300 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Med närhet till både skidbackar, längdspår, restauranger och skidshop finner du detta fantastiska boende där du får tillgång till inte mindre än två lägenheter att nyttja som du önskar!

Via en separat ingång finner du den mindre lägenheten som är utrustad med allt man kan behöva. Perfekt om ni är många eller om ni vill ha möjlighet att hyra ut den ena samtidigt som ni har tillgång till den andra lägenheten.
Den större lägenheten rymmer tre sovrum, kök och allrum i öppen planlösning med utgång till altan. Köket har gott om yta att förbereda måltider att avnjuta tillsammans. Skiner solen så är tillgången till er egna uteplats på markplan guldvärd. Två helkaklade våtutrymmen varav ett wc-rum och ett badrum som rymmer dusch, tvättmaskin och bastu som värmer gott efter en heldag utomhus.

Utanför lägenheten finns ett skidförråd och genom föreningen har man också tillgång till en mindre fristående och gemensam uppvärmd byggnad som används som vallabod. I anslutning till lägenheten har man även en egen parkeringsplats med laddstolpe.

Den stora lägenheten ligger för uthyrning med Skistar under säsongen 2022/2023, den lilla hyrs ut just nu men finns tillgänglig från och med i början maj 2023. Välkommen att anmäla dig för visning!


Boarea
89 kvm
Avgift
2 610 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2023-03-28

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Björnrike Blästervallsvägen såldes av oss 2023-03-28. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Blästervallsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.