Björnrike Lingonstigen 1

Björnrike Lingonstigen 1


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Lingonstigen 1Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Mysig stuga med bra läge!

Det är lätt att tycka om den här mysiga stugan på Lingonstigen 1. Beläget mitt i Björnrike med närhet till allt i form av pister, restauranger och äventyr. Högst upp i området ligger populära restaurangen Bräjks och i anslutning till Björnrikes fina pister kan du njuta av utsikten från balkongen. Från tomten behöver du inte ta många stavtag för att nå pisten och under sommar och höst bjuder Björnrike på mysiga vandringsleder med bärplock och härlig natur. Njut av fantastiska solnedgångar från balkongen!

Huset upprättades under sena 90-talet och är väl omhändertaget. Entréplanet rymmer ett stort sovrum och på det övre planet finns ytterligare sovplatser. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns också braskamin och utgång till balkongen. Köket är utrustat med alla bekvämligheter och gott om förvaring. Badrummet med dusch, wc och bastu ligger i anslutning till entrén där även den vedeldade badtunnan finns placerad. Huset är ett guldkorn och här kommer du, din familj och vänner spendera många timmar för att njuta.

Här har du fantastisk utsikt över Sonfjället. Huset säljs möblerat och hyrs i dagsläget ut via Skistar. Nya ägare tar över avtalet.

Välkommen att anmäla ditt intresse.


Boarea/biarea
70/1,4 kvm
Driftkostnad
45 757 kr/år
Tomtarea
622 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-12-01

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Björnrike Lingonstigen såldes av oss 2023-12-01. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Lingonstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad