Björnrike Lostigen 11C

Björnrike Lostigen 11C

Slutpris

1 595 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Lostigen 11C


Slutpris
1 595 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

29 sålda och endast 5 lägenheter kvar!

Prisvärd lägenhet med superläge nära Idet där flera liftar och nedfarter har sin början och sitt slut. På 60 smarta kvadratmetrar hittar man tre sovrum, allrum och kök, badrum med bastu och wc-rum. Läget är lugnt, trivsamt och naturnära. Du går till ICA, till liftarna och till flera restauranger. De fem lägenheter som är kvar har alla fått en ansiktslyftning i form av möbler och annan inredning och allt detta nya ingår i köpet om du blir ägare. Alla är också fullt utrustade vad gäller porslin så här tar du bara över och hyr ut eller flyttar in själv. När du blir ägare tillfaller vinterns intäkter dig så ett köp före jul är en riktigt bra affär!

Föreningen är välkänd och uppskattad och uthyrningsmöjligheterna goda. Lägenheterna ligger för uthyrning säsongen 19/20 och en ny ägare är bunden till avtalet säsongen ut.


Boarea
60 kvm
Avgift
2 428 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-03

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Björnrike Lostigen såldes av oss 2020-01-03. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Lostigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.