Björnrike Lostigen 9 C

Björnrike Lostigen 9 C

Slutpris

1 595 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Lostigen 9 C


Slutpris
1 595 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

En enda lägenhet kvar!

En försäljning som började med 34 lägenheter börjar nu gå mot sitt slut. Lägenheterna är omtyckta och nu finns en enda lägenhet kvar (E113). Den ligger på markplan och har tre sovrum, badrum med dusch och bastu, wc och ett gemytligt allrum kök. Lägenheten har även fått en ansiktslyftning i form av nya möbler, gardiner och lös inredning. Boendet ligger på kort gångavstånd till Idet som är en bra utgångspunkt för skidåkningen. Det här gångavståndet passar även för små barn om de har någon som hjälper dem bära skidor. Läget, ganska mitt på Björnrike, gör att man har promenadavstånd även till Ica och det fina gymmet på Centrat samt till Björnrike Torg eller restaurang Bräjks på Björnterrassen. Ett toppenläge med andra ord! Om du vill vara med på tåget och bli ägare till den absolut sista lägenheten är det dags att agera nu.

Köparen till denna lägenhet får fyra säsongskort till kommande säsong, två vuxna och två barn. Dessutom bjuder säljarna på månadsavgiften året ut. Först till kvarn gäller, så passa på!


Boarea
60 kvm
Avgift
2 428 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-22

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Björnrike Lostigen såldes av oss 2020-06-22. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Lostigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.