Björnrike Lostigen 6 B

Björnrike Lostigen 6 B

Slutpris

2 525 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Lostigen 6 B


Slutpris
2 525 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Parhus i populär förening till salu!

Inbjudande bostadsrätt i parhusform med centralt läge i Björnrike. Du möts av en mysig hall med förvaring för både pjäxorna och jackorna. Entréplan rymmer ett kaklat badrum med tvättmaskin, dusch och wc. Det viktigaste av allt finns självklart även i den här lägenheten - bastun, som du kan njuta av ruggiga höstdagar eller kalla vinterdagar. Ett utav de tre sovrummen ligger på entréplan och rymmer i dagsläget en bredare enkelsäng. Vardagsrummet och köket i öppen planlösning med högt i tak och plats för många middagsgäster. I anslutning finns en stor altan med soligt läge i söder, perfekt för att njuta av vårsolen i april. Via en trapp från hallen når du övervåningen/sovloftet som består av två sovrum där tonåringarna kan njuta av egentiden medan det lagas mat eller spelas spel nere i vardagsrummet.

Pisterna ligger endast ett pjäxkast från lägenheten och Björnrike är även känt för sina välpreparerade längdskidspår samt sina fina vandringleder under sommaren och hösten. Här finner du lugnet och kan njuta av Björnrike och dess omgivning. Säljes med inventarier och utan uthyrningsavtal, så här är det bara att flytta in. Obelånad förening.

Titta in i vår VR-visning i annonsen så får du se en tydligare bild av stugan och boka sedan en personlig visning med oss på plats.


Boarea
60 kvm
Avgift
1 917 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 & 2
Såld
2021-09-04

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Björnrike Lostigen såldes av oss 2021-09-04. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Lostigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.