Helén Eklind - Administratör i Vemdalen

Mina ledord är engagemang, glädje och att jag är en riktig ja-sägare. Ingenting är omöjligt och även om tanken, "men nej det här går inte" kan slå mig först så försöker jag alltid. Jag åker till Vemdalsskalet från Hede varje morgon med ett leende på läpparna, jag älskar min arbetsplats och jag tror att det märks i vårt möte.

Med mina dryga 20 år i närområdet så har jag god lokalkännedom och har mycket kontakter och vänner i området.

På kontoret är min roll som administratör en allt i allo som är behjälplig med de administrativa, fotograferar objekt och tar mer än gärna hand om våra sociala medier. Möter man mig som möts man alltid av ett leende och för mig är det viktigt att människor omkring mig mår bra.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Mina pågående försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.