Björnrike Lostigen 5A

Björnrike Lostigen 5A

Slutpris

2 250 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Lostigen 5A


Slutpris
2 250 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Bekvämt boende på markplan och slalombackarna ett pjäxkast bort!

Lägenhet på markplan i populära Björnrike. Ett pjäxkast från slalombackarna och en kort bilresa från vinterns stora nyhet Cross Country Arena med välpreparerade längdspår.

I området Björnbyn ligger denna pärla på 60 kvm med bra planlösning. Tre sovrum i olika utförande varav två har våningssängar och ett sovrum har dubbelsäng och generöst med förvaring. Den öppna planlösningen ger härliga ytor för att umgås, laga mat tillsammans, spela spel eller hänga efter en heldag ute i naturen. Fullt utrustat kök för tillagning av härliga middagar. Från köket når man även lägenhetens altan som är en självklar plats att njuta av när vårsolen värmer och duka upp för utemiddag när sommaren omsluter Björnrike. En mindre wc och även ett större badrum med dusch och en härlig bastu.

Vintertid är Lostigen perfekt placerad för slalomåkning och man har ett flertal restaurangen inom gångavstånd, närmsta är Bageriet som ligger några hundra meter bort. Lägenheten ligger naturskönt med naturen runt knuten med tallar, blåbärsris och lugnt läge mitt i heta Björnrike.


Boarea
60 kvm
Avgift
3 168 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-29

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Björnrike Lostigen såldes av oss 2022-11-29. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Lostigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.