Björnrike Nipstigen 7 / Björnrike / Vemdalen / Härjedalen

Den perfekta furudrömmen!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
65 kvm
Driftkostnad
34 996 kr/år
Totalareal
1 185 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-07
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Björnrike Nipstigen såldes av oss 2019-05-07. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Nipstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låt oss presentera den perfekta furudrömmen, en mycket fin stuga på 65 kvm byggd 1975. Välskött och mycket charmig, en riktig stuga, så där som man inte bygger dem längre. Det lite avskilda läget gör det här till en utmärkt "getaway" för alla med en fullbokad vardag. Stugan har en fridfull och lugn atmosfär som liksom sitter i väggarna. Kaminen sprakar så fint i allrummet och skulle kunna vara din enda skärm och ditt enda tidsfördriv efter en dag med uteaktiviteter. Stugan rymmer tre sovrum med totalt sex bäddar, badrum med bastu, köksavdelning och så det mysiga allrummet. Solen värmer upp verandan redan nu och här kan du lapa eftermiddagsolen och njuta av utsikten. Ändå är det kort promenadväg till ICA och Björnrike Centrat där skistar har skidhyra och där du även hittar fjällets mysigaste gym. Här förbi går också skidbacken. En skidled kommer in från backen inte långt från stugan. När det är tillräckligt med snö tar sig nuvarande ägare mellan backen och stugan på skidor med sina barn.
Titta in i vår furudröm genom vår VR-visning och boka sedan en verklig visning med oss!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration