Björnrike Terrassvägen / Björnrike / Vemdalen / Härjedalen

Fjällhus i obelånad förening – fem meter från skidbacken!

Pris
2 400 000 kr
Boarea
47.5 kvm
Avgift
1 299 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

Nu kan du bli ägare till en lägenhet i ett friliggande hus på 47 kvm i BRF Terrassvägen i Björnrike i direkt anslutning till skidbacken med utsikt över Sonfjället . Alla tre husen i föreningen är ritade av Arkitekt Marcus Abrahamsson (tidigare Nyréns och Sandellsandberg) och här har han skapat moderna fjällboenden som ändock smälter in i den omgivande naturen. Husen byggs hantverksmässigt i lösvirke från grunden och detta hus har ett sovrum, en relax med bastu, kök och allrum fördelat på två plan. Det här är ett boende för det kräsna paret som uppskattar hög standard och önskar ett lätthanterligt boende.

Har du skidåkning som ditt största intresse är detta boende perfekt för dig, för här finns skidbackarna runt hörnet av husen. Bräjks matbar ligger några meter upp i backen och kommer antagligen bli din kvarterskrog där du kan slå dig ned till förmiddagsfikat, lunchen, afterski eller middagen. I Björnrike finns även fina längdspår, butiker och restauranger, ta en titt på vår drönarvy för att se hur nära du har allting. Håller du Björnrike kärt och letar fritidsboende här, så kan det nästan inte bli bättre än såhär!

Tillträde kommer att ske hösten 2020 och det är först till kvarn som gäller, så passa på att köpa ditt drömboende redan idag. Obelånad förening. Ta gärna kontakt med oss för mer information!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 2 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Beskrivning av samtliga rum
  Ett tvåvåningshus med kök/allrum, ett sovrum och relax med bastu. Ett förråd i anslutning till entrén.

  Till huset hör två egna parkeringsplatser med motorvärmarstolpe med trefasuttag. Perfekt för att ladda elbilen.
Fakta

Beskrivning
 • Boarea
  47,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  2 (1 sovrum)
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2020
 • Kommentar, byggnad
  Grund: Platta på mark
  Stomme: Leca, stålreglar och träreglar
  Fasad: Stående träpanel
  Yttertak: Plåt
  Fönster: 3-glas fönster
 • Värme och ventilationsanl.
  Frånluftvärmepump och vattenburen golvvärme.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Förberett för fiberanslutning
Ekonomi

 • Avgift:
  1 299 kr/mån
 • Kommentar, månadsavgift
  Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör avseende el, tv/bredband samt hemförsäkring inklusive bostadsrättstillägg.
 • Hushållsström:
  286 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  286 kr/mån
 • Kommentar driftskostnad
  Lägenheten har separat elkostnad för värme och hushållsel, denna utgår med cirka 286 kr per månad.
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Andel i förening:
  16,67
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen

 • Benämning
  BRF Terrassvägen i Björnrike. I föreningen finns 3 lägenheter.
 • Markägare
  Marken upplåtes med äganderätt
Ekonomi
Avgift :
1 299 kr/mån
Kommentar, månadsavgift
Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör avseende el, tv/bredband samt hemförsäkring inklusive bostadsrättstillägg.
Hushållsström :
286 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
286 kr/mån
Kommentar driftskostnad
Lägenheten har separat elkostnad för värme och hushållsel, denna utgår med cirka 286 kr per månad.
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Andel i förening :
16,67
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Boendekalkyl

Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Björnrikegården
  383 m
  Bräjks Matbar
  414 m
  Lopme Laante
  428 m
  Björnvallens Sportkök
  581 m
  Grizzly Bar & Grill
  800 m
 • Skolor
  Vemdalens skola
  5,93 km
 • Kommunikationer
  Björnrike Idet
  402 m
  Björnrike Centrat
  587 m
  Björnvallen
  614 m
  Björnrike torg
  782 m
  Björnrike vägskäl
  2,2 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Hållplats - Björnrike Idet
 • 402 m
 • 4 min
 • 3 min
 • 14 min
 • Sjö
 • 324 m
 • 4 min
 • 8 min
 • 24 min
Området

Björnrike

Björnrike är ett av resmålen i destination Vemdalen som, tillsammans med Vemdalsskalet och Klövsjö/Storhogna, erbjuder 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass. Björnrike profileras av sin trevliga utförsåkning i sydvästläge, med många barnvänliga backar och vacker utsikt över Sonfjället.

Skidåkning

I Björnrike lyser solen upp backarna hela dagen om vädret tillåter. Här finns Sveriges längsta Expresslift Grizzly Express. Från samtliga liftavstigningar kan du välja mellan att åka en lätt eller svår pist. I Björnrike är backarna långa och härliga och på flera ställen finns trevliga grillplatser där man kan samlas för lunch eller fika. Då många samsas om samma eld kan nya vänskaper lätt uppstå och barnen kanske hittar en ny skidkompis! Björnrike är också parkåkarnas paradis. Här har man satsat både på en barnpark för de lite yngre åkarna. Högst upp i skidområdet ligger SkiStar Snow Park. Här finns gröna, röda och svarta hopp och features. Här finns två längdspår, ett längst upp i området som inte är elbelyst och måste njutas på dagtid. Det andra ligger längst ned, inte långt från Björnrike Torg, och är elbelyst.

Service och restauranger

Björnrike Torg växer fram i nedre delen av Björnrike. Det är härifrån expressliften går, här finns en stor parkering och här har Skistar sin gästservice, Concept Store och skidhyra. Här finns planer på mer infrastruktur och komersiella lokaler och torget kommer att växa i framtiden. I Björnrike Centrat, som ligger längre upp i Björnrike, ligger en ICA-butik och ett gym med fjällets snyggaste utsikt. Här har också Skistar en mindre skidhyra och shop. I området finns flera restauranger både för lunch och middag.

Kommunikationer

Känns det långt eller allmänt jobbigt att åka bil till Vemdalen kan du boka en både miljövänlig och smidig resa med tåg till/från järnvägsstationen Röjan/Vemdalen där transferbuss Snöpendeln ansluter för vidare resa till/från Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen by och Björnrike. Transfertid 10 – 25 minuter. Tågen går från Malmö via Göteborg och vidare uppåt utan byten. Det går också dagtåg från Stockholm. Tågen går under vintern. Sommartid går inlandsbanan förbi Röjan. Från Cityterminalen i Stockholm och hela vägen till Vemdalen kan du också åka med bussen Härjedalingen som sedan stannar på flera ställen i vårt område. Härjedalingen går hela året. Man kan även flyga till Sveg eller Östersund från Stockholm Arlanda.

Familjeliv

I Björnrike heter barnområdet Björnvallen. Här finns Valles skogsbana, Valles musikstudio, en minipark enkla hopp och rails, rullband, pulkabacke och enkla skidbackar. Björnvallen är också samlingsplats för skidskolan. Sameland ligger i Björnvallen och är en upplevelse för alla åldrar och ett lärorikt möte med en spännande kultur hos samerna, ett av världens urfolk. Sommartid finns en äventyrsstig som erbjuder fina miljöer för hela familjen. Både sommar och vinter kan man gå upp på fjället och känner man sig stark kan gå till Vemdalsskalet och Vargen över fjället.

Fördelar

#Skidspår
#Fiske
#Golf
#Cykeluthyrning
#Barnvänligt
#Restauranger
#Tryggt
#Sport och friluftsliv
#Gym
#Caféer

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn