Humlestigen 14

Humlestigen 14

Slutpris

1 650 000 kr


Storhogna— Vemdalen— Berg

Humlestigen 14


Slutpris
1 650 000 kr

Storhogna— Vemdalen— Berg

Välhållen timmerstuga

Får vi lov att presentera en riktigt välhållen och fin timmerstuga i Södra Storhogna! Stugtypen kallas Klövsjöstugan och är en klassisk modell i vårt område. I stugan finns två sovrum och totalt sex bäddar, allrum och matplats med en fin eldstad som som både pryder och värmer rummet. Badrum med dusch, bastu och WC. På fastigheten finns en rejäl gäststuga som idag rymmer tre bäddar och plats för avhängning. Stugan ligger naturnära och vackert, inbäddad i ett snölandskap nu under vintern. Låter det tilltalande? Ring till oss och boka en tid för visning ! Kanske verkligheten slår beskrivningen...........


Boarea/biarea
47/2 kvm
Driftkostnad
22 332 kr/år
Tomtarea
1 717 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-03-15

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Humlestigen såldes av oss 2017-03-15. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Humlestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.