Storhogna Torg 12F

Storhogna Torg 12F

Slutpris

3 500 000 kr


Storhogna— Vemdalen— Berg

Storhogna Torg 12F


Slutpris
3 500 000 kr

Storhogna— Vemdalen— Berg

Lägenhet i toppskick, med billig månadsavgift och inflytt före jul!

Nu har du chansen att förvärva en lägenhet på Storhogna Torg som färdigställdes i oktober 2021. Ta chansen att tillträda din nya lägenhet och tillbringa jul- och nyårshelgerna i ett snötäckt Storhogna!

75 kvadratmeter stor lägenhet fördelat på 5 rum och två våtutrymmen. Trivsam öppen planlösning mellan det stilfulla köket och allrum med extra tilltagen takhöjd och utgång till balkong. Det stora badrummet i kakel och klinker rymmer bastu och entrén rymmer plats för ytterkläder och torkskåp. Skidförråd tillhörande lägenheten finns i separat byggnad. För den längdintresserade finns i föreningen gemensam vallabod och på utsidan finns plats för laddning av elbil, som föreningens medlemmar delar på.

Bostadsrättsföreningen, fördelad på två bostadshus i två plan, med totalt 16 lägenheter ligger mitt på Storhogna Torg med omedelbar närhet till både längdåkning och alpin skidåkning. Centrumhuset Storhogna M erbjuder restaurang, bowling, cykelbana, biljard och shuffleboard. Här finns även spa- och gymanläggning. På Storhogna Högfjällshotell som är beläget i området finns spa och restaurang.

Här blir du den första som flyttar in i en fullmöblerad lägenhet. Omgående tillträde erbjuds i denna superfina lägenhet.

Välkommen att boka in dig för visning och kontakta oss vid frågor.
Har du inte möjlighet att vara på plats? VR-visning finns tillgänglig och vi har även möjlighet att erbjuda facetimevisning.


Boarea
75 kvm
Avgift
2 510 kr/mån
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-14

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Storhogna Torg såldes av oss 2021-12-14. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Storhogna Torg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.