Storhogna Torg 4G

Storhogna Torg 4G

Slutpris

2 500 000 kr


Storhogna— Vemdalen— Berg

Storhogna Torg 4G


Slutpris
2 500 000 kr

Storhogna— Vemdalen— Berg

Lägenhet med toppenläge!

Läget på denna lägenhet kan knappast bli bättre för dig som vill ha direkt närhet till både skidbackar, längdspår, vandringsleder och restaurang. För dig som föredrar alpin skidåkning så har du lyxen att kunna gå direkt hemifrån och rätt ut till Storhognas familjevänliga skidbackar. Vill du ha lite tuffare åkning så tar du dig enkelt med en släplift över till Klövsjös skidområde där du hittar några riktigt branta hang! Förbindelsespåret för längdåkning är också bara ett stenkast bort. Via det kan du ta dig både till Storhognas många fina preparerade leder men också över till Vemdalsskalets spårsystem. Centrumanläggningen Storhogna M finns också på promenadavstånd och där erbjuds både restaurang, bowling, cykelbana, biljard och shuffleboard. Där finns även spa- och gymanläggning. I området finns också Storhogna Högfjällshotell som erbjuder spa och restaurang samt ett sport och eventhus med skiduthyrning, skidverkstad, sportshop och café.

De 78 kvm är fördelat på tre sovrum i olika utföranden, ett mycket rymligt badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, och självklart den obligatoriska bastun, en mindre gäst-WC samt ett trivsamt allrum och kök i öppen planlösning med braskamin och utgång till balkong. Här finns plats för hela familjen att umgås och njuta tillsammans efter en dag ute i fjällvärlden. Skidförråd finns i anslutning till entrén av lägenheten.
Här får du verkligen ett bekvämt boende året runt.

Lägenheten säljs fullt möblerad, så det är bara att flytta in i ditt nya fjällboende!

Varmt välkommen att boka in en visning.


Boarea
78 kvm
Avgift
3 025 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-24

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Storhogna Torg såldes av oss 2023-02-24. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Storhogna Torg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.