Vemdalsskalet Nya Landsvägen 44 L / Vemdalsskalet / Vemdalen / Härjedalen

Möjlighet till populärt läge i Brf Skalsgården!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
2 664 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 och 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-12-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vemdalsskalet Nya Landsvägen såldes av oss 2018-12-20. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Nya Landsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vemdalsskalet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Försäljningen på Skalsgården är helt på sluttampen och det innebär att alla 31 lägenheter snart är sålda. Lägenheterna med utsikt mot Skalets Torg och större balkonger såldes slut för ganska länge sedan, men här finns nu möjlighet att bli ägare till en igen. Läget och föreningen är mycket populära både som investering och för privat bruk. Lägenheterna visar historiskt på mycket bra hyresintäkter.

Säljs fullt möblerad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.