Vemdalsskalet Nya Landsvägen 44 M / Vemdalsskalet / Vemdalen / Härjedalen

Slutspurt på Skalsgården

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
2 664 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 och 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vemdalsskalet Nya Landsvägen såldes av oss 2019-01-08. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Nya Landsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vemdalsskalet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu är det endast tre lägenheter med två sovrum kvar i Skalsgården. De säljs fullt möblerade och utrustade och läget är det allra bästa om du vill var nära allt. Under sommaren har föreningen asfalterat parkeringen utanför. Missa inte möjligheten till en fin lägenhet mitt på Vemdalsskalet innan de är slutsålda!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.