Vemdalsskalet Skalspassvägen 10 A-D / Vemdalsskalet/Skalspasset / Vemdalen / HÄRJEDALEN

2 av 4 lgh sålda

Pris
2 650 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
80,5 kvm
Avgift
2 338 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1-2
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Här har man möjlighet att köpa en nybyggd lägenhet på populära Skalspasset / Vemdalsskalet!
Skidåkningen är bara några stavtag bort och en kort promenad nedför vägen ligger restauranger och Skistars skidhop/gästservice.

Jättefina lägenheter med riktigt bra planlösning, tre sovrum, badrum med bastu, wc-rum och stort allrum kök med ogenerad utsikt över fjäll och skidåkning. Lägenheterna är ljusa och rymliga och ger en känsla av fjällstuga med sina ljusa trädetaljer. Altanen/balkongen erbjuder härligt söderläge och här kan du säkerligen njuta av många sköna stunder i solen.

Bilder
Sponsrade länkar
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 3
Visa alla 26 bilder
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Entré
  Hall med klinkergolv och målad gips och träpanel på väggarna. Här finns torkskåp och gott om plats för att hänga av sig ytterkläderna.

  Allrum/kök
  I allrummet/köket har man en härlig vy över Skidbackarna. De många fönstren ger både ljus och rymd. Här finns plats för sällskapsdel, matbord och köksdel. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Köksluckor från Ballingslöv. Ljus träpanel och målade gipsskivor på väggarna.

  3 Sovrum
  I lägenheterna finns tre sovrum, varav två har plats för dubbelsäng.

  Badrum med bastu
  I anslutning till hallen ligger ett rymligt, helkaklat badrum med dusch, toalett, tvättställ och bastu. Bastupanel av gran, bastulavar av asp.

  Wc-rum
  Wc-rum med toalett, tvättställ och tvättmaskin. Klinkergolv och klinkersockel, vitmålade väggar.

  Generella fakta
  Golv: I kök/allrum samt sovrummen vitlutad furulaminat, i hallen och badrummen grafitgrått klinkergolv. Väggar: vitmålade väggar samt fondvägg i träpanel i allrum/kök. I stora badrummet vitt väggkakel. I wc-rummet väv, målning med våtrumssystem, kulör vit Tak: Vitmålad gips i alla rum.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  80,5 kvm (Boareauppgifter enligt ekonomisk plan)
 • Rum
  4 (3 sovrum)
 • Våning
  1-2
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Kommentar, byggnad
  Tegeltak, platta på mark, träpanel.
 • Värme och ventilationsanl.
  Frånluftsvärmepump, mekanisk ventilation.
  Uppvärmning sker med separat frånluftsvärmepump för respektive lägenhet. Enheten är kopplad till respektive lägenhets elförbrukning och mäts via statistikmätare för respektive lägenhet. Värmeelementen producerar både vatten och värme för lägenheten och är placerad i hallen. Förbrukningen debiteras på respektive bostadsrättsinnehavare via föreningen.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Förberett med fiber till teknikrum och möjlighet för trådlöst nätverk i den enskilda lägenheten. Lägenheten är utrustat med 1 tv-uttag.
Altan
 • Altan eller balkong i soligt läge
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  P-plats: Ingår i avgiften.
Övrigt
 • Föreningen är belånad till 800 000 kr.
Ekonomi
 • Avgift
  2 338 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Hushållsel och värme debiteras varje lägenhet separat, utöver månadskostnad. Förbrukningsavgifter för värme (el) och hushållsel ingår ej i föreningens avgift.
  Varje bostadsrätt har en beräknad energiförbrukning uppgående till 11300 kWh/år varav 5100 kWh/år avser hushållsel och 6200 kWh/år avser uppvärmning.
  Vid en totalkostnad per kWh om 1,25 kr uppgår den totala kostnaden för uppvärmning och hushållsel till 14125 kr.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,25
 • Andel av årsavg.
  0,25
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Skalspasset som boendeområde ligger på Vemdalsskalet och bebyggdes 2009. Här har byggts en blandning av fritidshus, bostadsrätter och lägenheter för kommersiell uthyrning.
  Området ligger granne med Persbacken och för säkerhets skull går en skidled genom området, ned till 6-stolsliften Pass Express och restaurangerna Passet och Anorak. Passet har blivit Skalets andra centrum och naturlig utgångspunkt och tillhåll för skidåkarna. Mitt över gatan ligger 6-stolsliften Väst Express.

  Vemdalen med sina tre skidområden Björnrike, Vemdalsskalet och Klövsjö har de senaste åren haft en stark tillväxt som delvis möjliggjorts tack vare stora förbättringar i skidområdet.

  Vemdalsskalet är ett av resmålen i destinationen Vemdalen, som tillsammans med Björnrike och Klövsjö/Storhogna erbjuder 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass. Vemdalsskalet är högt beläget över havet och de snösäkra fjällen erbjuder varierande skidåkning och Vemdalsskalets erbjuder vintertid ett brett spektra av nöjen och god mat. Här finns även skidshop med uthyrning, skidskola, Ica-butik, inredningsbutik och frisör.

  I Vemdalen finns 50 km preparerade längdspår både för klassisk åkning och skate och 18 mil rösade leder på fjällen som passerar mysiga fikastopp.

  Sommartid erbjuds fjällvandring, bad, cykling, kanot, ridning, jakt, varierat fiske och skogen som bjuder på svamp och bär. Närhet till Sonfjällets nationalpark. För den som tycker om golf, finns det möjlighet att välja mellan Hede och en kuperad och utmanande och naturskön 18-hålsbana i Klövsjö.

  Mer info om vad som händer i Vemdalen - alla årstider, besök vemdalen.se
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier