Tegnérgatan 33 D

Tegnérgatan 33 D


Huskvarna - City— Huskvarna— Jönköping

Tegnérgatan 33 D



Huskvarna - City— Huskvarna— Jönköping

Garanterad P-plats för bilen och Vättervy från balkongen

Bekvämt på andra plan finns en karaktärsfull trerummare och väntar på att bli kanske just ditt nästa hem.

Väl avvägt har arkitekten planerat och fördelat dess kvadratmetrar på rätt ställen för att skapa rikligt med yta genom hela bostaden. Sovrum, allrum x2, kök, badrum och tillgång till balkong. Lägenhetens grund är klar med en skön planering och massvis med originaldetaljer inkluderade, och med lite fix och trix är detta en plats där dina inredningsdrömmar kan förverkligas. Dessutom är lägenheten utrustad med en solsäker balkong, och en egen parkeringsplats precis intill huset utan extra kostnad. Bara att flytta in och börja trivas!

Denna bostad är en del av en mysig bostadsrättsförening med endast fyra lägenheter, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Föreningen är välskött, ekonomiskt stabil och har låga avgifter. Som medlem får du tillgång till en tvättstuga med låg belastning, flera förråd för maximal förvaring, och för stress-fyllda dagar är den välskötta trädgården ett mycket bra komplement.

Läget är perfekt med utmärkta kommunikationer och ett brett utbud av service i närheten. E4:an ligger bara ett stenkast bort, vilket gör pendlingen enkel oavsett var ditt behov ligger.

Välkommen till Tegnérgatan 33 D - ditt nästa Hem väntar på dig här!


Boarea
77 kvm
Avgift
3 000 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Jönköping

Denna lägenhet på Tegnérgatan såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Huskvarna samt även på Tegnérgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.