Björngatan 29 A

Björngatan 29 A

Slutpris

1 850 000 kr


Torpa - Söder— Jönköping

Björngatan 29 A


Slutpris
1 850 000 kr

Torpa - Söder— Jönköping

Stilfull tvårummare med låg avgift.

Välkommen till Björngatan 29 A, en förtjusande ''mini-tvåa'' som inte bara motsvarar, utan överträffar en större tvårummare. Notera den superlåga månadsavgiften (2 177 kr), som inte bara täcker kostnaderna för uppvärmning och vatten, utan även inkluderar bredbandet. Här får du helt enkelt en boendemiljö med alla moderna bekvämligheter som gör stadslivet till ett självklart val.

Här på "Lyckan" introduceras en väl genomtänkt bostad som har blivit noggrant finjusterad genom åren. Här är det bara att packa upp och flytta in.
Sovrummet erbjuder tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng och generösa förvaringsgarderober, medan vardagsrummet enkelt rymmer en bekväm soffa och ett mångsidigt matbord. Köket har genomgått en modern renovering och badrummet strålar i absolut högsta standard. Naturligtvis inkluderar bostaden en egen balkong.

Om du överväger att lämna denna välansade förening och särskilt lägenheten, kan det vara bra att veta att avstånden är korta till allt du behöver. Det mesta som staden har att erbjuda ligger praktiskt taget inom gångavstånd. I närheten av Friaredalen finns en skatt av butiker, parker, natursköna områden, restauranger, vårdcentral, apotek och kanske en joggingrunda runt Munksjön.
Ja, listan kan göras lång.

Björngatan 29 A, Välkommen hem till en stilfull och smart tvårummare med låg månadsavgift.


Boarea
43 kvm
Avgift
2 177 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-07

Mäklarhuset Jönköping

Denna lägenhet på Björngatan såldes av oss 2023-10-07. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Björngatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.