Handelsvägen 16 / Bodafors / Nässjö

Trivsamt belägen villa med stor tillhörande tomt, allt för den stora familjen!

Slutpris
370 000 kr
Boarea/biarea
172/90 kvm
Driftkostnad
32 290 kr/år
Tomtarea
1 482 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-12-11
Bostaden är såld!

Denna villa på handelsvägen såldes av oss 2019-12-11. Se alla våra försäljningar i Bodafors samt även på handelsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av handelsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kommer möjligheten av villan för den stora familjen som erbjuder en väl tilltagen boyta på 172 kvm med hela sju rum och kök varav fem till sex sovrum. Lägg därtill biytor på cirka 90 kvm främst av en källare. Med fastigheterna följer en ovanligt stor tomt och trädgård med grönytor och inslag av trädgårdsväxter och som kan utvecklas för egen trädgårdsodling m.m. Uppvärmningen är vattenburen och sker idag från en äldre kombinationspanna med elpatron och ved. Med hjälp av vedeldning kan ni hålla drifts- och energikostnader på väldigt låga och tilltalande nivåer. Boningshuset har en del underhållsbehov, men med möjligheten att sätta er egna prägel på färg och funktion. Dessutom en stor källare med tvättstuga, hobbyrum och flertalet förrådsutrymmen, kan villan verkligen erbjuda ett trivsamt framtida boende. På tomten finns övriga byggnader av lekstuga för barnen och en äldre garagebyggnad med praktiska förrådsutrymmen. Bodafors som ort har en strategisk placering med bra pendlingsavstånd till närliggande orter som Nässjö, Eksjö, Sävsjö och Vetlanda. Här erbjuds också ett grundläggande affärsutbud med goda kommunikationer.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.