Smedgatan 49 / Bredaryd / Värnamo

Nyrenoverad enplansvilla i populära Bredaryd!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea/biarea
95/32 kvm
Driftkostnad
22 352 kr/år
Tomtarea
759 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna villa på smedgatan såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Värnamo samt även på smedgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredaryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och helrenoverad enplansvilla med påkostade materialval. Stor sällskapsyta som rymmer vardagsrummet med stora fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp och känsla, tre sovrum, ett badrum samt en toalett. Vattenburen golvvärme i hela huset med energisnål jordvärmepanna!

Huset står på en lättskött trädgårdstomt och på baksidan finns ett soldäck som är förberett med vattenburen golvvärme för den som vill bygga ett inglasat uterum. Intilliggande garage.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bredaryd

Bredaryd är ett samhälle på frammarsch med ca 1.500 invånare, beläget ca 18 km väster om Värnamo, ca 24 km till Gislaved, ca 20 km till Smålandsstenar. Flera blomstrande industrier, detaljhandel och restaurangverksamheter, välkända långt utanför kommungränsen. Såväl buss- som tågförbindelser finns. Bredaryds skola har klasser F-6. Aktiv fotbollsförening, orienteringsklubb, skidklubb, hembygdsförening. Elljusspår och vandringsleder. Äldreomsorg och barnomsorg.

Egenskaper

Bredaryd är ett samhälle i positiv förändring med blomstrande näringsliv, välkända affärer, restauranger och industrier. Beläget ca 18 km väster om Värnamo, ca 24 km till Gislaved, ca 20 km till Smålandsstenar. Bredaryds skola har klasser F-6.

Kommunikationer

Bussförbindelser och tågförbindelser.

Sport och fritid

Aktiv fotbollsförening, orienteringsklubb, skidklubb, hembygdsförening. Elljusspår och vandringsleder.

Växande samhälle

Samhället är i utveckling och har även flera villatomter för planerad nybyggnation.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.