Kyrkogatan 16 / Forserum / Jönköping

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea/biarea
260/100 kvm
Driftkostnad
52 732 kr/år
Tomtarea
7 481 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Kyrkogatan såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Forserum samt även på Kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Forserum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

-Oj vad fint det blev, sa prästen när han 1923 flyttade in i sin prästgård i Forserum. Och det får vi verkligen hålla med om. Sällan har vi skådat ett så tilltalande boende med parkliknande utemiljö där huset bla erbjuder en altan (ca 70 kvm) i riktning sydväst med stort bubbelbad där man kan njuta av solen hela eftermiddagen fram till solnedgången. Utsidans strålande skönhet matchar även insidans glans, då rummen är luftig och generösa både i takhöjd (2,90m) och i storlek med stavparkett i flera av salongerna. Två öppna spisar med brasinsats samt ett eget kassavalv för dina värdesaker. Är detta din alldeles egna blivande ”Änglagård”. Tillfället är ditt! Välkommen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.