Rolf Denesfay - mäklare i Nässjö

Verksam som mäklare i Jönköping sedan 1996. Både som anställd på två andra mäklarkontor, samt ägare i Jönköping och Malmö. Fr 2009 som ägare till Mäklarhuset i Jönköping och Nässjö. Mitt arbete har alltid haft en central roll, men självklart är min familj och vänner viktiga delar. Bor i en 20-talsvilla på Bymarken med min fru. Bilar är något jag tycker är riktigt kul, kör gärna på bana.

Målsättning

Det man som säljare är mycket intresserad av, är hur jag som mäklare ser till att du som säljare får max betalt! Det har jag lärt mig under alla mina år som mäklare och de ca 1 600 försäljningar jag gjort. Det ställer höga krav på mig, och det gillar jag! Alla härliga människor jag möter, utmaningen i varje unik affär och viljan att leverera "Bäst Betalt" gör att jag stormtrivs!

Ledorden i min mäklarvardag är proffsig, tydlig och rak i min kommunikation.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Rolf Denesfay, mäklare i Nässjö
Rolf Denesfay

Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion

Kontor:
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.