Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Nässjö

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Nässjö

Välkommen in på en fika, så berättar vi mer om varför du ska anlita oss för din bostadsförsäljning!
Sveriges nöjdaste kunder åtta år av tio, och fortsatt i topp (SKI)! Det är vi stolta över !

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

När du skall sälja, finns det ingen annan mäklare som kan erbjuda dig en så bred marknadsföring av din bostad som vi på Mäklarhuset i Nässjö. Garanterat ! Vi kan de digitala marknadsplatserna!.

Maximalt betalt för din bostad, välkommen till oss på Mäklarhuset du också!

Våra mäklare kan Nässjö

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Vi kan även marknadsför bostäderna i Nässjö mot kunder som finns i Jönköpingstrakten. Det ger dig som säljare oslagbara marknadsföringsfördelar.
Kontakta din lokala mäklare i Nässjö idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Nässjö

Storgatan 19C, 571 31 Nässjö

SOMMARÖPPET:
Under vecka 27-33 har vi kontoret bemannat onsdagar mellan kl 10.00-16.00. Vi finns alltid nåbara på telefon 0380-800 62. Glad Sommar!

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering