Din mäklare i Nässjö

Mäklarhuset NässjöBesöksadress

Storgatan 19C, 571 31 Nässjö

Söker du en mäklare i Nässjö? Våra mäklare guidar dig tryggt genom hela din bostadsaffär. Med god lokalkännedom, stark marknadsföring har vi de bästa förutsättningarna för att hjälpa dig till riktigt bra bostadsaffärer. Oavsett om du vill köpa eller sälja bostad i Nässjö, finns våra fastighetsmäklare till hands och guidar dig med trygg hand och högt engagemang. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Välkommen in på en fika, så berättar vi mer om varför du ska anlita oss för din bostadsförsäljning! Din mäklare i Nässjö!

VÅRA MÄKLARE KAN NÄSSJÖ

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Vi kan även marknadsföra bostäderna i Nässjö mot kunder som finns i Jönköpingstrakten. Det ger dig som säljare oslagbara marknadsföringsfördelar.
Kontakta din lokala mäklare i Nässjö idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Mäklaruhset Nässjö

Hitta till oss


Mäklarhuset Nässjö Storgatan 19C, 571 31 Nässjö

Öppettider


ÖPPETTIDER
Måndag-fredag 10.00-15.00.

Mellan 4/7 och 28/7 är kontoret obemannat för semester.
Åter 29/7. Ni kan alltid nå oss på 0708-16 73 11. Trevlig sommar!

BOKA FRI VÄRDERING


Har du frågor kring bostadsmarknaden i Nässjö eller vill du veta värdet på din egen bostad? Hör av dig till oss så guidar vi dig rätt.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Varmt välkomna din fastighetsmäklare i Nässjö.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.