Nils-Gustafsgatan 12 / Centralt / Gislaved

Villa i bra skick beläget i populärt kvarter!

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea/biarea
90/54 kvm
Driftkostnad
30 600 kr/år
Tomtarea
887 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-10
Bostaden är såld!

Denna villa på nils-gustafsgatan såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Gislaved samt även på nils-gustafsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välskötta villa beläget i ett populärt och familjevänligt kvarter. Inglasad altan med västläge och härlig uteterass med vedeldad badtunna. Bra planlösning med generöst vardagsrum och braskamin, tre sovrum, relax i källaren och nyrenoverad wc/dusch. Uppvärmning med bergvärme. Fantastisk bomiljö med det mesta familjen behöver samt närhet till centrum, skolor och sporthallar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.