Lammgränd 1 / Lilla Bränninge / Habo

Förverkliga parhusdrömmen på härliga Bränninge!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
107 kvm
Avgift
4 125 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-11-06
Bostaden är såld!

Denna parhus på Lammgränd såldes av oss 2018-11-06. Se alla våra försäljningar i Habo samt även på Lammgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lilla Bränninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Känslan av helt nytt boende är oslagbar! En del vill bo mitt i vimlet medan andra längtar ut något på landet. På Bränninge bor du mitt i det som förgyller tillvaron i ett öppet böljande jordbrukslandskap med svag sluttning i nordost där Vätterns blåa vatten anas på avstånd. Här har Obos/Myresjöhus uppfört 16 st nyproducerade parhus med 32 lägenheter i bostadsrättsform, anpassade för att passa in i landskapsbilden. Nu ges möjligheten att förvärva ett attraktivt boende om 5 rum och kök i två plan med öppen och ljus planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger öppna och härliga ytor i entréplan. På övervåningen finns den privata delen med tre sovrum och en mysig möblerbar läshörna. Bekvämligheter som två badrum, ett på vardera plan med egen kombinerad tvättstuga. Parhuset med bostadsrätten är belägen på hörntomt som erbjuder en välskött och lagom stor trädgårdstäppa med rena grönytor för enkel skötsel. Här finns också uteplats på baksida i nordost som består av ett trädäck med avskärmande träspalje mellan lägenheterna. Trädgården inramas av nyplanterade häckar, stenmur och staket utmed tomtgräns. Vid lägenhetens entré finns rena ytor av plattsättning med möjlighet för ett mindre cafébord och stolar. Självklart finns också egen carport för bilen samt ett uteförråd på ca 8 kvm i nära anslutning. Ett perfekt boende för såväl barnfamiljen som den med utflugna barn, som önskar villakänsla men föredrar bostadsrättens trygghet. Här bor man naturskönt men med stadens bekvämligheter på ej för långt avstånd. Upplev hög livskvalité på plats!
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn