Mogatan 7b / Hestra / Gislaved

Tilltalande och trevlig tvårumslägenhet med lugnt och naturnära läge

Slutpris
475 000 kr
Boarea
72.5 kvm
Avgift
4 595 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på mogatan såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Hestra samt även på mogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hestra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en tilltalande och trevlig lägenhet i riktigt bra skick. En ljus tvåa med bra planlösning, fint badrum och härlig inglasad balkong med vacker utsikt. Här saknas inget! 

I månadsavgiften om 4595 kronor ingår basutbud av TV-kanaler, värme och vatten. Via bostadens förening får du bland annat tillgång till tvättstuga.

Här bor du vid ett av Hestras bästa lägen, alldeles intill mysiga parken vid Agnsjön! Med en kort promenad når du promenadstråk och bara några minuter bort ligger matbutik, buss och tågstation. Här finns allt och lite till för er som vill bo på bekvämt avstånd till allt Hestra har att erbjuda.

Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.