Lindefors 1

Lindefors 1

Slutpris

2 450 000 kr


Hok— Vaggeryd

Lindefors 1


Slutpris
2 450 000 kr

Hok— Vaggeryd

Ett perfekt skött hus i sköna Hok.

Ni som söker hus som det bara är att flytta in i , och ni som söker hus "På landet". Detta måste ni komma och titta på. Ett hus som har renoverats med kärlek och god smak . Även en stor trädgård där man kan odla och njuta av.
När man kliver upp på den vackra verandan känner man sig "hemma", när man öppnar dörren möts man av en rymlig hall, varm och skön. Där står en modern pellets panna som är värmekällan i huset, insatt 2016. Snål eldning med endast 4 pallar pellets år 2022. Till höger finns plats att hänga av sig ytterkläderna. Även trappan upp till andra plan . Till vänster ligger ett TV rum med mycket fönster , vilket ger en go känsla. Vidare kommer man in i husets hjärta, köket , ett fint kök från HTH , sattes in 2014, även nya köksmaskiner. Ett ljuvligt kök med en arbetsdel och en vacker plats för köks möblerna. Praktiskt ligger det en groventre med tvättdel och en modern dusch hörna med handfat, allt från 2019. Praktiskt med tvätt del ihop med kök och groventre.
Andra plan känner man lugnet när man kommit upp i den möblerbara hallen med två mysiga fönster och där syns timret från huset i en smakfull stil. Ett badrum med badkar , handfat och wc. Även ett takfönster vilket gör att det blir bra med ljusinsläpp.
Två fina sovrum med kattvindar på var sida i rummet. Snedtak i en mys känsla och vackra trägolv.

"I sköna Hok "är ett familjevänligt samhälle med en lokal pizzeria. Julljus, där kan man fika och inhandla inrednings saker , de arrangerar julmarknad och har mycket av det mesta. En mysig träffpunkt i Hok. En fotbollsplan på Lindevallen med fotbollsträning för barn. en naturcamping och ytterligare ett smultronställe - Leva Café med inredningsbutik. Närhet till Hooks Herrgård där det finns två 18-håls golfbanor , en spa avdelning( som man måste prova) , även gym där man kan träna när man vill. Ute paddel bana samt en matsal där man kan avnjuta en fantastiskt middag. En lunch serveras halva året i golf restaurangen..
Närhet till Vaggeryd med endast 10 minuters bilresa, eller till Stigamo där kommer det att finnas mycket arbetstillfällen restid ca 15 minuter och till Jönköping 20 minuter i bil.
Går även åka kollektivt med tåg eller buss.

Varmt välkomna till kanske ert nästa hem.
Huset är besiktigat och energideklarerat.


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
29 832 kr/år
Tomtarea
1 189 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-03-17

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Lindefors såldes av oss 2023-03-17. Se alla våra försäljningar i Hok samt även på Lindefors.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.