Lindegatan 9

Lindegatan 9

Slutpris

2 190 000 kr


Hok— Vaggeryd

Lindegatan 9


Slutpris
2 190 000 kr

Hok— Vaggeryd

Möjligheternas hus i Sköna Hok!

Varmt välkomna till Lindegatan 9. En fastighet med många möjligheter, såsom ett hem för den stora familjen, hem för generationsboende eller lägenhetshus eller med utrymme för att jobba hemifrån. Husets första våning erbjuder en charmig veranda med två sittbänkar, rymlig hall, vardagsrum/ matsal med tillhörde täljstenskamin, kök, sovrum och wc med duschkabin samt en altan i anslutning till köket.
På övre plan välkomnas vi till en ljus hall som leder oss vidare in till två stora sovrum, samt ett kök och ytterligare två stora rum som kan inredas efter behag.
Köket är i original med många charmiga detaljer, som tex. skåp och härlig vedspis . Ifrån hallen når man ut till den nyrenoverade balkongen.
Huset erbjuder även en stor vind med många möjligheter till förvaring eller att inreda efter behov.
På den väl tilltagna tomten är det beläget ett stort garagehus med källarplan samt ett separat plåttak med plats för tex brasved, båt och trailer/släpvagn.
Ett mycket trivsamt hus som måste ses !

Fastigheten finns i en ort som är under tillväxt med närhet till Jönköping och Torsvik med endast 20-15 minuters bilfärd eller om du vill åka med de pendlarbussturer som finns. Härifrån kan du nå Värnamo - Nässjö - Sävsjö samt Jönköping med bil på behändig tid, 20-45 min. Förskola och skola samt sporthall på nära avstånd.

Här bor man med närhet till Hooks Herrgård som erbjuder spa, gym, paddelbanor, två 18-håls golfbanor och konferensanläggning samt underbar restaurang och Bistro som ligger endast 3 km bort.
I Hok finns en pizzeria, frisörer och flera caféer i närheten. Här finns möjligheter till en bra fritid se gärna på hemsidorna, klicka på länkarna som ligger under dokument och länkar i annonsen längre ner.
Inom nära avstånd finns det ett flertal sjöar att fiska i eller för att ta en avkopplande båttur.
Sandsjöbadet med kvällssol finns på cykelavstånd. Man har närhet till naturen i Hok.
Närmsta dagligvaruhandeln är beläget i Vaggeryd.
Vaggeryds centrum erbjuder matbutiker, apotek, bibliotek, butiker, café och restauranger.
Varmt välkomna att boka er för visning !


Boarea/biarea
163/30 kvm
Tomtarea
2 389 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2021-08-27

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Lindegatan såldes av oss 2021-08-27. Se alla våra försäljningar i Hok samt även på Lindegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.