Wilhelm Thams Väg 58 / Huskvarna Söder / Huskvarna / Jönköping

Slutpris
2 195 000 kr
Referensnummer
88 977
Boarea/biarea
118/85 kvm
Driftkostnad
41 047 kr/år
Tomtarea
655 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med suterrängvåning
Såld
2014-10-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Wilhelm Thams Väg såldes av oss 2014-10-31. Se alla våra försäljningar i Huskvarna samt även på Wilhelm Thams Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huskvarna Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I detta trevliga kedjehus erbjuds ni totalt 203 välplanerade kvadratmeter. Nytt yttertak (2007), uterum, öppen spis, renoverat duschrum (2010), smidig trädgårdstäppa samt garage och två biluppställningsplatser är bara några av huset alla fördelar. Ett rymligt kök med plats för hela familjen som extra bonus! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.