Jösse Skytts Väg 5 / Myresjö / Vetlanda

Trivsam och välskött 1-plansvilla med garage! SBR-Besiktigad!

Slutpris
1 195 000 kr
Boarea/biarea
128/8 kvm
Driftkostnad
27 465 kr/år
Tomtarea
563 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-29
Bostaden är såld!

Denna villa på jösse skytts väg såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Myresjö samt även på jösse skytts väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Myresjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Jösse Skytts Väg 5!

Välskött 1-plansvilla på lugnt läge i Myresjö. Här stiger du in i ett charmigt hem om 128 välskötta kvadratmeter med fem rum och kök, varav tre sovrum. Trivsam och flexibel planlösning med tre bra sovrum, rejäla sociala utrymmen i vardagsrum, matrum och kök. Inglasad altan i söderläge, snickarbod och garage med fjärrstyrd garageport.

Här är kommer ni dessutom bo i ett lugnt villakvarter med närhet till badhus, förskola, skola, fotbollsplan samt endast 9 km in till Vetlanda.
Välkommen hem.

SBR-Besiktigad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.